Elk kind kan zijn eigen held zijn

 

Bijdrage 

Sporten bij Stichting Hello Heroes doe je in principe GRATIS

Stichting Hello Heroes probeert d.m.v. het verkrijgen van subsidies en sponsoring door derden het hoofd boven water te houden en zo te zorgen dat ieder kind kan sporten. Als Stichting vraagt Hello Heroes dus geen contributie voor het sporten maar wel staat u vrij om een vrijwillige bijdrage.

Stichting Hello Heroes laat ieder kind uit eigen middelen sporten, maar kent u een optie om ons te steunen schroom dan niet ons dit te laten weten.

SPONSORING
Als stichting Hello Heroes zijn wij afhankelijk van bijdragen van particulieren, sponsoren en bedrijven en de ontvangst van subsidies. U maakt daarmee echt het verschil voor jeugdige dove voetballers en hun ouders.
Onze trainers ontvangen, bij voldoende financiële steun, een trainersvergoeding. Daarnaast ontvangen onze bestuurders geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben uitsluitend recht op vergoeding van onkosten. Door de belangeloze inzet van ons bestuur, ambassadeurs etc. komt uw bijdrage in haar geheel ten goede aan de activiteiten van onze stichting.
Belangrijk
U zit nooit vast aan meerdere termijnen of een abonnement. U blijft, mits gevraagd, anoniem en u gegevens zijn gewaarborgd en worden nooit aan derden verstrekt.

Wordt ook een held en Contact: Edwin Maertens - 06.50252921 of mail naar info@stichtinghelloheroes.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info