Elk kind kan zijn eigen held zijn

 

Stichting Hello Heroes - RUGZAKJE010 -

Wie zijn wij?

Stichting Hello Heroes is een maatschappelijke organisatie voor dove en slechthorende kinderen en jongeren. Doel van de stichting is het kind met een gehoorzorg aan het sporten te krijgen. Is dat nu tennis, volleybal, handbal, boogschieten, honkbal, korfbal, zwemmen... of welke sport dan ook, het maakt ons niks uit als er maar lekker gesport wordt. In de huidige context willen vele sport bonden dat alle kinderen met een gehoorzorg zich aansluiten bij een vereniging met kinderen zonder deze zorg. Dat is natuurlijk een nobel streven, maar hoe realistisch is dit? 

Om de kinderen met een gehoorzorg eerst maar eens aan het sporten te krijgen gaan we via Stichting Hello Heroes eerst met elkaar aan de slag om daarna de slag te kunnen maken naar samen.

Dove en slechthorende kinderen en jongeren kunnen heel goed sporten. Maar toch doen ze dit minder vaak dan hun horende leeftijdsgenootjes. Om dove en slechthorende kinderen en jongeren te motiveren start Stichting Hello Heroes elke keer nieuwe projecten.

Stichting Hello Heroes doet dit actief onder de codenaam: RUGZAKJE010

 

RUGZAKJE010
Doof en Voetbal


Bekijk onze website en maak kennis met echte helden om ook een held te worden.

E-mailen
Bellen
Map
Info