Elk kind kan zijn eigen held zijn

 

Maak kennis met...

Eduard Dankfort
Als ex-voetballer van het Nationale doventeam heeft hij zijn sporen wel verdiend. Ooit stond hij in de belangstelling bij een grote club in onze hoofdstad. Helaas werd door zijn gehoor probleem anders besloten. Eduard is een echte liefhebber die het voetbalspel als basis in zijn hart heeft gesloten. Voetbal komt in heel zijn leven al op 1, wat hij ondertussen deelt met zijn kinderen.

Jaylano Dankfort Als zoon van de vader hierboven genoemd heeft Jaylano zijn eerste sporen verdiend bij Sparta AV en is hij nu actief als jeugdspeler bij en in Hillegersberg onder13.1. Binnen onze trainerschap is Jaylano een groeibriljant.
Ook Jaylano heeft zijn ervaringen met gehoorzorgen maar mag zich gelukkig prijzen met een gehoor apparaat. Als voetballer beschikt Jaylona inmiddels over een groot arsenaal aan technieken, die hij graag deelt met elke held.

Vadim Zaitsev Als er één iemand is die zijn sporen als deaf voetballer verdient heeft is het Vadim. Als speler van het Oekraïnse deafteam heeft Vadim zijn balletje getrapt tijdens de Deaf Olympics, iets om natuurlijk super trots op te zijn. Zeker met het feit dat hij met zijn team ook nog eens de GOUDEN medaille behaalde. Met zijn enthousiasme is Vadim onze rots in de branding.


Jelle Maertens
Als ALO-student en aankomend gymleraar is Jelle de agoog in de groep. Met zijn kennis en inmiddels al rijke ervaring opgedaan bij de F.C. de Helden voetbal academie is hij de parel van de trainersgroep.

Jerrold Huyzer
Aan enthousiasme geen gebrek bij trainer Jerrold. Als beroepsmilitair weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken. Dit gecombineerd met zijn grote hoeveelheid energie, geduld en voetbalkennis maakt hem de perfecte trainer.

Stagiaires
Stichting Hello Heroes werkt met een grote groep stagiaires van de Thorbecke Talentschool en het CIOS Breda/Goes.

E-mailen
Bellen
Map
Info