Elk kind kan zijn eigen held zijn

 

Samenwerking

In samenwerking met o.a. FC de Helden Voetbal Academie en Excelsior is er in Rotterdam een nieuw fenomeen geboren.

HOE GAAN WE TE WERK? Op het voetbalterrein van Excelsior Rotterdam vinden op de woensdag/zondag middagen 18 trainingen plaats in de periode van maart t/m mei en september t/m november 2024 (2025). 

De clinic wordt groots opgevuld, met een echte professionele voetbaldag in het stadion van Excelsior. Met als klap op de vuurpijl de kans om op de foto te gaan met echte profvoetballers en het bijwonen van de laatste competitie wedstrijd van Excelsior.

Rotterdam is de stad van je mouwen opstropen en niet kletsen maar werken. Ook tijdens de sportieve voetbaltrainingen zullen jullie hier kennis mee maken. Onder de bezielende leiding van Eduard Dankfort, oud Nederlands doven elftal speler, en zijn Helden team gaan jullie hard aan de slag. Een beetje kracht, wat skills en wedstrijdjes tegen elkaar, dit alles gekoppeld aan een hoop spelplezier maakt deze clinic Uniek.

Rugzakje010 is wordt jullie aangeboden door Stichting Hello Heroes, ondersteund door vele Rotterdamse bedrijven met het hart op de juiste plaats.


E-mailen
Bellen
Map
Info