Elk kind kan zijn eigen held zijn

 

Deelnemen

HOE DOE IK MEE? 

Altijd in JANUARI brengt iemand van Stichting Hello Heroes een bezoek aan jouw school. Tijdens dit bezoek verteld deze persoon iets over dit geweldige project. Dan is het de beurt aan de school. De juffrouw of meester verteld in de klas over dit plan en geeft elk kind in de klassen 5, 6, 7 en 8 vanuit school een ledenkaart mee naar huis. Als je enthousiast bent geworden en mee wil doen, dan vul je thuis deze ledenkaart in, ondertekend door papa of mama voor officiële toestemming, en je neemt hem weer mee naar school. De meester of juffrouw neemt deze kaart in ontvangst en overhandigd jou een RUGZAKJE010. Een echte rugzakje waarin al enkele voetbalspulletjes zitten.

Dit rugzakje mag je mee naar huis nemen. Maar LET OP wees er zuinig op want deze wordt nog belangrijk, DISCIPLINE dus. Dit rugzakje neem je namelijk straks bij elke training mee want elke week wordt dit rugzakje extra gevuld met iets leuks wat met voetballen te maken heeft.

Als iedereen enthousiast is en de rugzakjes zijn uitgedeeld vult de school, per groep, alle namen in van de kinderen die actief deel willen nemen aan de trainingen onder codenaam RUGZAKJE010. Stichting Hello Heroes communiceert dan via de verantwoordelijke op school en de ouders van de kinderen en ontvangt de lijsten. 

Waarna de officiële uitnodiging spoedig volgt naar de groepen en de START van RUGZAKJE010 gaat beginnen.E-mailen
Bellen
Map
Info